side-area-logo

Diploma

Eres tu també un CUIDIX? Ajuda’ns a difondre la nostra filosofia Cuidix.

Un dels valors Cuidix és el de ser agraït. És important reconèixer quan algú ha sigut Cuidix amb nosaltres, perquè ens ha ajudat en un moment en què necessitàvem ànims, cures o simplement una mostra d’afecte.

  • Has sentit que algú ha sigut Cuidix amb tu quan ho necessitaves?
  • ¿Li ho has reconegut?
  • ¿Ell/ella sap quant t’ha ajudat?

“Ara pots dir-li-ho amb aquest fabulós diploma, perquè sempre que el mire recorde com de gran Cuidix és”.

FÒRMULA GUANYADORA
receta-person-ok2
receta-texto-BIEN

He aprés que cuidar-se inclou menjar bé, fer esport, evitar fer-te mal a tu mateix amb coses perilloses i roïnes, però també cuidant la teua forma de ser, la teua autoestima i cultivant valors Cuidix.

Recorda que ser Cuidix és també tractar als altres com t’agradaria que et tractaren a tu, respectant-los, no discriminant-los, cuidant-los, especialment quan estan malalts.

Perquè tots nosaltres hem estat malalts alguna vegada o ho estarem. I quan això ocorre ens podem sentir esglaiats, preocupats i sobretot indefensos. En aquestes circumstàncies no només necessitem medicines sinó també  el factor humà de calor i comprensió.

Com d’important és que el nostre metge ens explique el que ens passa en un llenguatge comprensible, que la infermera ens somriga, que el zelador tinga unes paraules amb nosaltres mentre ens duu al quiròfan, inclús que la resta de persones que treballen a l’hospital o centre de salut mostren més delicadesa.

En aquest món de presses:

Quantes vegades hem recordat telefonar a un amic o familiar malalt per preguntar o interessar-nos per ell? Quantes vegades ens hem assabentat de la malaltia d’un veí i li hem fet un pastís o ens hem oferit per ajudar-lo?

Tots nosaltres, treballem o no al món de la sanitat, podem i hem de recordar que xicotets gestos de recolzament i ajuda ens converteixen en vertaders Cuidix que ajudaran a les persones malaltes que ens envolten, a vegades inclús més que les medicines.

El tracte que rebem quan estem malalts és part essencial del nostre tractament i recuperació.

Però, a més, el tracte que els donem als altres quan estan malalts, siguen familiars, amics, pacients, coneguts o desconeguts, ens va definint com a éssers humans. Ens fa ser millors o pitjors persones i amb això configurem la societat.

 

Si hi estàs d’acord amb nosaltres, eres Cuidix i vols que els qui t’envolten siguen Cuidix també, et convidem a divulgar la filosofia Cuidix. Entre tots podem canviar les coses.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok